Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 6 september 2021

Zomerborrel in Scheveningen

Op zaterdag 28 augustus vond de eerste fysieke (zomer)borrel plaats! Nadat we na de laatste Routezaterdag begin juli lekker van onze vakantie konden genieten, kwam nu iedereen weer samen. Super leuk!

In de ochtend kwam eerst de lichting 2021 samen in het prachtige pand van het Landelijk Bureau in Den Haag. Hier werd gesproken over de selectiecriteria voor de nieuwe lichting voor 2022. Het doel is om uiteindelijk een zo divers mogelijke groep aan te nemen, vol met ambitieuze en enthousiaste mensen. Dit werd een succesvolle en efficiënte meeting. Mocht je interesse hebben in Route, dan kan je je begin oktober weer aanmelden voor Route66!!

Vervolgens was er tijd voor lunch en verplaatsten de Routers zich naar een strandtent in Scheveningen! Daar kreeg iedereen een zomers welkomstdrankje en was het voor sommigen zelfs de eerste dat ze elkaar in het echt ontmoetten. De commissie die verantwoordelijk was voor de zomerborrel had nog een verrassing in petto! Expeditie Scheveningen! Hoewel het nogal verschilde in hoeverre mensen voorbereid waren (sommigen hadden hun beste fitgirl of fitboy outfit aangetrokken, terwijl anderen het moesten doen met een spijkerbroek en nette schoenen.. 😋), leek iedereen een strijdvaardig en competitief karakter te hebben. 

De groep werd in kleine groepjes opgedeeld en vervolgens moest iedereen tegen elkaar strijden! Er werden prachtige namen bedacht voor de teams, zoals “Rutte 4” en “Strandtijgâs”. In verschillende rondes werden er prachtige bouwwerken gemaakt met dunne bamboelatjes, puzzels uitgevoerd, werd er Jenga gespeeld, hersenen gekraakt met Memory en werd er een estafette georganiseerd waarbij enkelen zich geoorloofd voelden om tegenstanders te tackelen. Al met al een competitieve en leuke strijd!

Tegen het einde van Expeditie Scheveningen leek iedereen … nogal dorst te hebben! Daarom was er gelukkig nog een borrel na afloop. Iedereen bestelde een verkoelend drankje en toen was het tijd om in de zon te genieten. Daarna kon iedereen genieten van een lekkere bietenburger met een drankje en het werd een prachtige avond!

Nu al zin in de volgende Route zaterdag, begin september 🤗👍