Steun ons en help Nederland vooruit

Stijn Bartelink

Router (2020-2021)

Stijn is 33 jaar oud, vader van twee en woonachtig in het met groen omgeven Hilversum. In zijn studietijd waren het vooral de publieke, maatschappelijke thema’s die hem interesseerden – hij studeerde Politicologie en Economie & Bedrijfskunde in Amsterdam en Lissabon en behaalde zijn master Algemene Economie met specialisatie Game Theory & Behavioural Economics aan de Universiteit van Amsterdam. Ondanks de sterke affiniteit met het maatschappelijke domein, wilde hij in de eerste jaren van zijn loopbaan graag kennismaken met het bedrijfsleven en het ondernemerschap. Hij werkte als management trainee bij Achmea, gaf leiding aan een startup in de gezondheidszorg en werkt momenteel als Venture Builder bij Enviu. Daar ontwikkelt hij sociale ondernemingen: innovatieve, schaalbaare oplossingen voor diverse maatschappelijke uitdagingen. Het wordt dagelijks geinspireerd door de vele mensen die als ondernemer het initiatief nemen om bottom-up de wereld te verbeteren. Het zijn mensen die hun ware potentieel benutten en met eigen idealen, creativiteit en doorzettingsvermogen het verschil weten te maken.

Hij gelooft dat ieder mens het in zich heeft om op zijn eigen manier te “shinen”. Hij ziet het als belangrijke taak voor politiek en overheid om hier de juiste voorwaarden voor te scheppen. Zijn eigen rol hierin begint bij Route66 en wie weet waar de weg hem leiden zal….

Daarnaast is Stijn verliefd op wielrennen; vanaf de bank en op de eigen racefiets in bij voorkeur bergachtig schoon. Daarnaast is Stijn groot liefhebber van muziek. Van klassiek tot jazz. Van house tot Nederlandstalige hip hop. Als je geluk (of vette pech 😊) hebt, hoor je hem nog wel een keer enthousiast zijn eigen teksten rappen of foutloos hele coupletten meerappen met de meest obscure tracks uit het genre.