Steun ons en help Nederland vooruit

Reyer van der Vlies

Alumnus (2015-2016)

Waar een kunstpassie niet toe kan leiden… Tijdens zijn rechtenstudie heeft Reyer zoveel mogelijk over kunst en recht geleerd, variërend van intellectueel eigendom tot zijn scriptie over het cultuurbeleid van Rutte I. Tijdens zijn laatste master en een traineeship aan de Academie voor overheidsjuristen raakte hij ook in de politieke zaak geïnteresseerd.

Inmiddels werkt Reyer als juridisch adviseur voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waar hij zich onder andere bezighoudt met emancipatie en voortgezet onderwijs. Omdat zijn kunstpassie blijvend is, schrijft hij daarnaast als buitenpromovendus over cultureel ondernemerschap. In zijn vrije tijd loopt hij onder andere hard en doet hij verwoede pogingen om Duits te leren en tango te dansen. Succes is – hopelijk – een kwestie van lange adem.

Binnen Route66 is Reyer gericht op kennisdeling en algemene ontwikkeling. Hij is bovendien dol enthousiast over zijn mede-Routers en de vele boeiende sprekers die op RouteZaterdagen komen. In zijn eerste jaar heeft hij gelijk zijn eerste stap als beginnend privacy-activist gezet door een RouteZaterdag over dit onderwerp op touw te zetten.

Meer van Reyer van der Vlies