Steun ons en help Nederland vooruit

Lisanne Evers

Router (2017-2018), Secretaris 2018

Lisanne wordt graag in het diepe gegooid. Ze houdt van backpacken en kamperen, het liefst zonder planning, en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Na het afronden van haar VMBO en HAVO in Amersfoort heeft Lisanne internationale ervaring opgedaan in Nice, New York en Lissabon en ze werkt momenteel als Projectmanager Internationale Alumnirelaties en Fondsenwerving bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Binnen D66 identificeert Lisanne zich met vooral met standpunten omtrent internationale handel en het streven naar een duurzame samenleving. Tijdens haar master Internationale Betrekkingen in Amsterdam hield ze zich bezig met onderwerpen op het terrein van voedselbeleid en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Ze wordt enthousiast van de mogelijkheid om mee te kunnen werken aan een transitie naar een groene economie.

Naast het ontwikkelen van politieke vaardigheden hoopt Lisanne middels Route66 steeds duidelijker voor ogen te krijgen waar ze haar talenten ten volle kan benutten. Haar ambitie is om met alle facetten van D66 kennis te maken en te leren hoe het er nu ├ęcht aan toe gaat in een politieke organisatie.