Steun ons en help Nederland vooruit

Imke (30) loopt bovenal warm voor projecten die een positieve impact hebben op het dagelijks leven van mensen. Vanuit die gedachte heeft zij een jaar als programmadirecteur van een NGO op Sri Lanka gewerkt en stortte zich op het beschermen van  – jawel – schildpadden. De organisatie betrekt nu de meest beruchte stropers van schildpad eieren als nestbeschermers, die 24 uur per dag het strand beschermen.

Om verder bij te dragen aan de positie en werkgelegenheid van vrouwen in Sri Lanka produceert Imke jurken via One Dress for All. Daarnaast werkt zij voor Andersson Elffers Felix (AEF), een strategisch adviesbureau voor venijnige maatschappelijke vraagstukken en doet ze projecten binnen het sociaal domein. Imke is een generalist in hart en nieren want na de studie Internationale Betrekkingen in Groningen is ze gespecialiseerd in Globalisering en Ontwikkeling in Antwerpen.

Binnen Route draagt Imke graag bij aan sociale thema’s en persoonlijke ontwikkeling door intervisie bijeenkomsten voor Routers te organiseren. Daarnaast zet ze zich binnen D66 in voor het Nieuwe Els Borst Netwerk voor vrouwen in de politiek. Imke is altijd in voor koffie en een goede discussie, liefst in combinatie.